DOLAR
32,3801
EURO
34,6861
ALTIN
2.398,65
BIST
10.080,06
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
17°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

Mina Coin Ön Satış Nasıl Alınır? (Coinlist Hesabı İşlemleri)

Mina Coin Ön Satış Nasıl Alınır? (Coinlist Hesabı İşlemleri)

Mina Coin Ön Satış Nasıl Alınır? (Coinlist Hesabı İşlemleri)

Mina Coin Ön Satış Nasıl Alınır? (Coinlist Hesabı İşlemleri); Mina coin, Blockchain ağı olup çok düşük boyurtlu bir coin olması Mina coini ön plana çıkartmaktadır. Dünyanın en hafif blokzinciri olan Mina coin, merkezi olmayan, güvenli ve güvensiz – aracılara ihtiyaç duymadan işlem yapılabilen bir coindir. Mina Coin Nasıl Alınır? BİNANCE Mina Coin Coinlist, Mina Coin Ön Satış Nasıl Alınır? mina coin yorum mina coin nedir mina coin ön satış mina coin coinlist mina protocol coin mina coin nereden alınır gibi soruların cevapları içeriğimizde…

Mina Coin Nasıl Alınır?

Mina coin ön satış indirimlerinden yararlanmak için coinlist hesabı üzerinden kayıt oluşturmanız gerekmektedir. Coinlist hesabınız varsa yapmanız gereken tek şey; hesaba giriş sonrası Gösterge Paneli‘nde yer alan Mina coin ön satış için “Daha Fazla Bilgi Al” butonuna tıklamak olacaktır. mina coin Coinlist mina hesabınız yoksa yazımızın devamında Coinlist Hesabı Nasıl Açılır? sorusunu adım adım ele aldık..

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR! Uni Coin Nasıl Alınır? UniSwap Token Alım İşlemleri

Coinlist Mina Coin Ön Satış Nasıl Alınır?

Mina coin ön satış nasıl alınır? Mina coin ön satış kaydı oluşturmak için coinlist.co/mina adresi üzerinden işlem yapmanız gerekecek. 13 Nisan 2021 tarihinde satışa sunulacak olan mina coin coinlist coinlist mina hesabında listelenmesinden bu yana oldukça rağbet görmüştür. Mina Coin Satış Detayları şu şekildedir;

  • Mina coin ön satış indiriminden 13 Nisan 2021 14:00 – 14 Nisan 2021 23:59 UTC tarihine kadar yararlanabileceksiniz.
  • Mina coin, token başına 0,25 ABD doları üzerinden işleme açılacak ve 75.000.000 coin ile satışa sunulacak.
  • Kullanıcıların coin alma limitleri ise en az 50 dolar en çok 1.000 dolar ile sınırlandırılmıştır.
  • Satışa açılmasının ardından 31 Mayıs 2021 tarihine kadar coinler kilitli kalacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR! Alice Coin Nasıl Alınır? (Alice Coin Binance)

75.000.000 Mina coinin kalması durumunda ise sınırsız satış opsiyonu üzerinden işlem yapabilirsiniz. Sınırsız satış detayları ise şu şekilde özetlenebilir.

  • 16 Nisan 2021 14:00 – 18 Nisan 2021 23:59 saatleri arasında satışa sunulacak.
  • Coin başına yine 0,25 Dolar üzerinden açılacak.
  • En az 50 dolar üzerinden işleme açılacak.

Ancak coinlistte yer aldığı günden bu yana oldukça araştırılan coinlist mina coin için talepler oldukça yüksek buna paralel olarak 75.000.000 coin kalması muhtemel gibi gözükmüyor.

Mina Coin Nasıl Alınır

Mina Coin Nasıl Alınır

Mina Coin Kaç TL?

Ön satışa sunulan mina coin için fiyat araştırmaları başlamış durumunda. Mina coin ön satış kaydınızı oluşturmanız ardından minimum 50 dolar üzerinden işlem yapma zorunluluğunuz var. coinlist Mina coin 0,25 Dolar üzerinden satışa çıkarılacak bu da demek oluyor ki;

  • 1 Mina Coin: 0,25 Dolar
  • 1 Mina Coin Fiyatı: 2,03 Türk Lirası 

mina coin ön satış en az 50 dolarlık bir işlem yapma zorunluluğunuz olduğu için 0,25 dolardan 200 adet mina coin almanız gerekecek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR! Casper Coin Ön Satış Nasıl Alınır? 2021

Mina Coin Fiyatı Ne Kadar?

Mina coinde meydana gelen yükseliş ön satış kaydı oluşturulan kullanıcıları sevindirdi. Mina coin bilindiği üzere ön satış ile alan kullanıcılar 0.25 ABD Doları üzerinden coin alımlarını gerçekleştirdiler. Ön Satış tarihleri sonrasında yükselişe geçen Mina Coini almak için şuan 469 lira 04 kuruş ödeme yapması gerekecektir.

Coinlist Mina Coin Para Yatırma Nasıl Yapılır?

Mina coin almak için coinlist hesabınıza para yatırmanız gerekecek. coinlist mina coin ön satış para yatırma işlemleri coinlist.co/mina adresinde belirtildiği üzere BTC, ETH, USDC veya USDT birimleri ile yapılabilir.

Coinlist Hesabı Nasıl Açılır?

Coinlist hesabı oluşturmak için arama motorunuza girerek ilgili bağlantı adresine gidin. Açılır ekranda sizden istenen bilgiler (Ad-Soyad, E-posta, Şifre) alanları doğru ve eksiksiz doldurduktan sonra hesabınız yedek parça listesi ile açılacaktır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR! Lina Coin Nasıl Alınır? Binance Lina Coin Satın Al

Coinlist hesabınızı açtıktan sonra, şifreniz ile hesabınıza giriş yapmanız gerekecektir. Profiliniz bir açılır sayfada görüntülenecektir. Sistem sizden KYC işlemini tamamlamanızı isteyecektir. Kontrol paneli ekranının sağ tarafında KYC kimlik doğrulama alanını göreceksiniz. Kimliğinizi doğrulamadan herhangi bir işlem yapamazsınız. Kimlik doğrulama işlemlerini “Hesap -> Varlıklar” üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

  • T.C Cüzdanının Önü
  • T.C Kimliğinizin Arkası
  • Daha sonra ön kamerayla yüzünüzü taramanız istenecektir.

Yukarıdaki kimlik doğrulama bilgilerini açıkça sağlarsanız, kimliğiniz 5 dakika içinde doğrulanacaktır. Doğrulama yapmanızın ardından 2 Faktörlü Kimlik doğrulaması yapmalısınız. Tarafınıza gelecek olan 6 hanelik kod coinlist mina hesabınıza her giriş yaptığınızda istenecektir.

Mina coin yorum MINA Coin Grafik Mina Coin ne zaman borsaya girecek Mina coin CoinList Mina coin Dolar Mina coin fiyat Mina Coin Binance Mina token mina coin yorumları mina coin hangi borsada 
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.