Telegrama Katıldı Bildirimi Nasıl Kapatılır?

Telegrama Katıldı Bildirimi Nasıl Kapatılır?

WhatsApp gizlilik politikasını güncelledikten kısa bir süre sonra, bir kişi, uygulama pazarlarında dünyanın en çok indirilen anlık mesajlaşma uygulaması olan Telegram’a katılıyor. Telegrama Katıldı Bildirimi Nasıl Kapatılır Bildirim birçok kullanıcıyı rahatsız etmeye başladı. Bu bildirimi kapatmak ve sonraki aktivasyon bildirimlerini kaldırmak için bu içerikteki adımları takip edebilirsiniz. Telegrama katıldı bildirimi kimlere gider Telegrama katıldı bildirimi nedir Telegram gruba katıldı bildirimi kapatma Telegram hesabı açınca rehberdekilere bildirim Telegram açınca bildirim gidiyor mu Telegram kişileri eşitle ne demek Telegram rehbere bildirim Kişi Telegram’a katıldı bildirimi nasıl kapatılır?

Telegrama Katıldı Bildirimi Kapatma

Telefon rehberinizde Telegram’a kaydolan kişiler aboneliklerini açtığında size gönderilen bildirimi devre dışı bırakmak için aşağıdaki adımları izlemeniz gerekir.

  • Mobil cihazınızda Telegram uygulamasında oturum açın.
  • Ayarlar bölümünü tıklayın.
  • Bildirimler ve Sesler seçeneğine dokunun.
  • Aşağıda “Kişi telegrama katıldı” Seçeneğin yanındaki kutunun işaretini kaldırın.
Telegrama Katıldı Bildirimi Nasıl Kapatılır

Telegrama Katıldı Bildirimi Nasıl Kapatılır

Diğer bir yöntem; 

  • Bilgisayarınızda Telegram uygulamasını açın.
  • Uygulamanın sol üst köşesindeki Üç Satır simgesine tıklayın.
  •  “Ayarlar” bölümüne gidin.
  • Bildirimler kategorisine dokunun.
  • Bu kategoride aşağı kaydırırsanız, “Etkinlikler” başlığı altında “Kişi Telegram’a katıldı” cümlesinin başındaki kutuyu tıklayın.

3. Yöntem ise;

  • Telegram hesabınızda oturum açın.
  • Ana pencerenin sol üst köşesindeki Üç Satır düğmesini tıklayın.
  • Masaüstü Bildirimleri’nin yanındaki anahtarın işaretini kaldırın.

Bu iki farklı yöntemi kullanırsanız, Telegram’a katılan hiç kimse yakın zamanda Telegram’a katılan kullanıcılar tarafından kullanılmayacaktır. Artık bildirim almayacaksınız. Bu bildirimleri yeniden etkinleştirmek isterseniz, düğmeleri aynı şekilde yeniden etkinleştirmeniz yeterlidir.

Telegram Kişi Silme Nasıl Yapılır?

Bir kişiyi silmek için kişiyle bir sohbet açın. Sohbet ekranının üst kısmında profil resminize ve ardından sağ üst köşedeki üç noktaya “…” – “Sil” e dokunun. Birini tamamen kaldırmak istiyorsanız, onu da dizininizden kaldırmalısınız. Telegram, kişileri eşitlemeye ve yapmazsanız eklemeye devam edecek.

Telegram Durum Nasıl Yapılır? Telegram Özellikleri Nedir?

Telegram yetkilileri elbette bu üyelerden gelen geri bildirimlere dayanarak uygulamaya yeni özellikler eklemeye ve geliştirmeye devam edecek. Pek çok iletişim platformunda bulunan hikaye paylaşım özelliğinin Telegram’a en kısa sürede eklendiğinden memnuniyet duyuyoruz. Ama elbette bu kesin bilgi değil. Telegram bir güncelleme yayınladığında, yama notlarına nelerin eklendiğini ve değiştirildiğini yazar. Yeni güncelleme talimatlarını izlerseniz, durum değişikliği işlevinin (geçmiş) Telegram’da ne zaman görüntülendiğini belirleyebilirsiniz.

Telegram Engelleme Nasıl Yapılır? Engellendiğini Nasıl Anlarsın?

Telegram‘da kişiler nasıl engellenir ve silinir Telegram’da yapılacak ilk şey, ayarların “Gizlilik” bölümündeki senkronizasyon seçeneğini devre dışı bırakmaktır. Telgraf, kalıcı kişilerinizle senkronize edilmez. Verileriniz daha iyi korunur ve yeni gelenler hakkında sürekli bilgilendirilmezsiniz. Telegram’da insanları engellemek çok kolaydır.

  • Kişilerden çıkarmak istediğiniz kişiyi tıklayın.
  • Açık sohbet penceresinin üst tarafında, kişinin profil fotoğrafına tıklayın.
  • Burada köşedeki üç noktaya tıklarsanız, “Kullanıcıyı Engelle” seçeneği görünecektir.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.