DOLAR
32,3793
EURO
34,6542
ALTIN
2.395,33
BIST
10.057,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
16°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

Ramazan Paketi Başvurusu Nasıl Yapılır? (TÜM İLLER)

Ramazan Paketi Başvurusu Nasıl Yapılır? (TÜM İLLER)

Ramazan ayının gelmesi ile birlikte ihtiyaç sahiplerine yardım edilmeye başlandı. Ramazan destek programının yanı sıra halk, kaymakam, devlet, vakıflar, sivil toplum kuruluşları muhtaç ailelere destek programları sunuyor. Ramazan ayı 13 Nisan 2021’e denk geliyor. 12 Mayıs 2021’de sona eriyor. Ramazan Paketi Başvurusu Nasıl Yapılır İhtiyaç sahibi kişiler Ramazan ayı boyunca sunulan paketten yararlanabiliyor. Erzak yardımı başvurusu Ramazan kolisi yardımı başvurusu 700 TL gıda yardımı başvuru Formu Erzak yardım paketi başvuru 500 TL yardım başvurusu Ramazan kolisi başvurusu 2021 Ankara, İstanbul, İzmir, Bursa, Kocaeli ve Antalya’da şimdiden başlayan Ramazan paketi başvuruları hakkında detaylar yazımızda…

Ramazan Paketi Başvurusu Nasıl Yapılır? (TÜM İLLER)

Ramazan Paketi yardımı almak isteyen ve başvuruda bulunmak isteyen vatandaşlar; ikamet ettikleri belediye müracaat edebilir ya da varsa internet ortamı üzerinden başvurularını yapabilirler. Başvurmak isteyen vatandaşlar, yaşadıkları il veya ilçenin Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Fonuna başvurabilirler. Aylık Ramazan destek programından düşük geliri olan herkes yararlanabilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR! Patates Soğan Yardımı Başvurusu 2021 Nasıl Yapılır?

VGM Ramazan Paketi Yardımı Başvurusu

VGM, hayır kurumunun kuruluş belgelerinde belirtilen şartları sağlamak amacıyla 81 il merkezine kuru gıda yardımı yapmaktadır. Ramazan ayının gelmesi ile birlikte taleplerin arttığı Vakıflar Genel Müdürlüğü gıda yardımı için başvuru detayları;

Gıda paketi desteğinden yararlanmak isteyen ihtiyaç sahipleri, Genel Müdürlüğün Çorba Temelleri ve Kuru Gıda Servisi Başvuru Formu’nu doldurarak bölge müdürlüklerine şahsen veya posta yoluyla başvurabilirler.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR! Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı 1384 TL. Maddi Yardım Başvurusu

81 İl Gıda Paketi Yardımı (VGM)

Uygun koşulların sağlanması halinde 81 ilde yaşayan ihtiyaç sahibi ailelere yapılacak olan gıda yardım paketleri şu şekilde ayrılmaktadır. A tipi (14 kg) 1-2 kişilik aileler, B tipi (21,5 kg) 3-4 kişilik aileler ve C tipi (28,5 kg) 5 ve üzeri kişilik aileler için hazırlanarak 3 gruba ayrılmıştır.

İBB Ramazan Paketi Başvurusu Nasıl Yapılır?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul’daki ihtiyaç sahiplerine yardım etmeye devam ediyor. Bu kapsamda Ramazan ayında binlerce ailenin gıda ihtiyacı karşılanmaktadır. Vatandaşlar, Ramazan paketi yardımı almak için İBB Ramazan paketi yardımına nasıl başvuracaklarını araştırmaya başladı. Ramazan ayı için İBB paketinden gıda yardımı almak için önce belediyeler ve mahalle muhtarlarına başvuruda bulunabilirler. Ramazan ayı boyunca İBB merkezlerinden veya 153 çağrı merkezini arayarak da yardım talep edebilirler.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR! İBB Sosyal Yardım Kartı Nasıl Alınır? Şartları Nelerdir?

Ankara Ramazan Paketi Başvurusu

Ankara belediyesi de Ramazan ayında muhtaç olanları yalnız bırakmıyor. Binlerce ihtiyacı olan kişiye yiyecek, giyecek, yakıt ve nakit sağlayan ABB, Ramazan ayında vatandaş sofrasını boş bırakmayacak. Ramazan paketinden gıda yardımına ihtiyaç duyan binlerce ihtiyaç sahibi, Ramazan ayında ABB gıda yardımı için online olarak nasıl başvurulacağını araştırıyor.

Ramazan Paketi Başvurusu Nasıl Yapılır

Ramazan Paketi Başvurusu Nasıl Yapılır

Ankara Büyükşehir Belediyesi ihtiyacı olanlara yardım etmeye devam ediyor. Ankara’da Ramazan ayı boyunca Ramazan yardımı veya gıda yardımı almak isteyen muhtaçlar önce yaşadıkları ilçe muhtarıyla iletişime geçebilirler. Muhtar, düşük gelirli vatandaşları sosyal yardıma gönderebilir. Alternatif olarak Ankara Büyükşehir Belediyesi mavi masa aracılığıyla gıda yardımı başvurusunda bulunabilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR! Devlet Destekli Maddi Yardım Başvurusu Nasıl Yapılır?

Antalya Ramazan Gıda Paketi Başvuru Formu

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen Ramazan Gıda yardımı için internet üzerinden online başvuruda bulunabilirsiniz. Antalya’da ikamet eden vatandaşların yararlanabileceği Ramazan paketi yardımı için https://www.antalya.bel.tr/OnlineBasvuru/Ramazan-Gida-Paketi-Talep-Formu adresini ziyaret ediniz.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Gıda Yardımı Başvurusu

İzmir Belediyesine ait olan HİM yani Hemşeri İletişim Merkezi irtibat numarasını arayarak kısa süre içerisinde gıda yardımı başvurusunda bulunabilirsiniz. 444 40 35 nolu numarayı arayabilirsiniz. Ya da https://him.izmir.bel.tr/tr/BasvuruFormu/6 adresi üzerinden gerekli bilgileri eksiksiz ve doğru girerek yardım başvurunuzu tamamlayabilirsiniz.

Bursa Ramazan Paketi Yardımı Nasıl Alınır?

Online Destek Başvuru imkanı ile Bursalıları her türlü ihtiyaçlarına çare olan Bursa Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayında da Bursalı vatandaşları unutmadı. Online olarak başvuruda bulunup kısa süre içerisinden sosyal destek alabileceğiniz platform olan https://www.bursa.bel.tr/yardim_basvuru adresini ziyaret ediniz.

Kocaeli Ramazan Paketi Yardımı Başvurusu Nasıl Yapılır?

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Destek Başvuru Formu ile Kocaeli vatandaşlardan ihtiyaç sahibi olan ailelere yardım eli uzatıyor. Kocaeli de ikamet eden vatandaşlara özel online gıda yardımı başvurusu yapmak için https://ebelediye.kocaeli.bel.tr/sosyalhizmetler/sosyalyardim linkine ulaşınız.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.